Michael Jackson je opravdu nesmrtelný

šíří se spekulace o tom, zda je král popu skutečně mrtev
Zdá se, že Michael Jackson je opravdu nesmrtelný! Poté co ohlásil návrat na koncertní pódia, vydává album s příznačným názvem Immortal. Stejně jako v případě krále rock´n´rollu Elvise Presleyho se tak šíří spekulace o tom, zda je král popu skutečně mrtev. Zatímco před svou smrtí žil v ústraní, nyní se jeho fanoušci mohou těšit nejen z nového CD, ale i live show Forever King of Pop, se kterou v březnu roku 2012 přijede do České republiky! V rámci celoevropského turné vystoupí také ve čtyřech českých a moravských městech. Předprodej vstupenek byl již zahájen a zájem o popovou legendu je srovnatelný se zájmem o jeho plánované turné This Is It!

Na nově vycházejícím albu Immortal pracoval více než rok hudební designér Kevin Antunes, který toto album zpracoval tvůrčím způsobem. Fanoušci tak mají možnost poslechnout si tuto hudbu ze zcela nového úhlu.
Příznivci klasiky zase mají jedinečnou možnost užít si atmosféru živého koncertního vystoupení včetně všech jeho hitů na vlastní kůži. To vše díky nejlepší současné světové hudební a taneční živé pódiové show, která nese odkaz tohoto populárního hudebníka a titul „FOREVER KING OF POP“. Show srdečně doporučuje Jackson Family Foundation v čele s Josephem Jacksonem.
Dvouapůlhodinové představení nabídne to nejlepší z 40leté kariéry popové legendy. O neopakovatelnou show se postarají i ostatní vystupující zpěváci, gospel choir, tanečníci a kaskadéři, živá doprovodná skupina, nádherné kostýmy, velkoplošná videoprojekce, skvělé kulisy a další doprovodné efekty. Fanoušci se mohou těšit na všechny nezapomenutelné hity včetně Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, ABC, I Want You Back, Black Or White, I Just Can´t Stop Loving You, Blood On The Dancefloor a mnoho dalších. Třešničkou na dortu bude autentická pódiová prezentace videoklipů k hitům Thriller a Smooth Criminal.
Vstupenky na Forever King of Pop show v České republice lze zakoupit v předprodejních sítích www.ticketpro.cz, www.ticketportal.cz a www.ticket-art.cz. Součástí turné po České republice budou následující 4 vystoupení:

ÚT 27.3.2012 PRAHA - TESLA ARÉNA
ČT 29.3.2012 BRNO – HALA VODOVÁ
PÁ 30.3.2012 PLZEŇ – HALA LOKOMOTIVA
SO 31.3.2012 OSTRAVA – HALA SAREZA

NOVÉ ALBUM MICHAELA JACKSONA IMMORTAL VYŠLO 21. LISTOPADU 2011

HUDEBNÍ MOZAIKA K PŘEDSTAVENÍ SVĚTOZNÁMÉHO SOUBORU CIRQUE DU SOLEIL, JEJICHŽ SVĚTOVÉ TURNÉ SE JMENUJE: MICHAEL JACKSON THE IMMORTAL WORLD TOUR

New York, NY – 21. listopadu vyšlo ve spolupráci s The Estate of Michael Jackson deska IMMORTAL u Epic Records. Jde o napjatě očekávanou hudební mozaiku k novému představení Cirque du Soleil, které ponese název Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour. Album IMMORTAL vyjde jako luxusní dvoudisková edice, ale i v běžném jednodiskovém vydání.

Projekt IMMORTAL připravoval uznávaný hudební designer Kevin Antunes (spolupráce například s Justinem Timberlakem, Rihannou nebo Madonnou). Kevin strávil více než rok ve studiu, aby svěžím a tvůrčím přístupem uchopil více než 40 největších hitů a sestavil tak kompilaci, která umožní posluchačům zaposlouchat se do hudby Michaela Jacksona ze zcela nového úhlu, ale zároveň zachová sílu legendárních písniček, včetně Michaelova charakteristického a nezaměnitelného hlasu.

“Michaelovo dědictví coby největšího hudebníka a tanečníka naší doby inspiruje více než dokážeme popsat slovy. Od začátku bylo naprosto jasné, že Michaelův hlas a hudební cítění obecně bylo základním zdrojem kreativní energie, která celý projekt táhla kupředu. Jak ve studiu, tak na pódiu je Michaelův hlas naprosto jedinečný a v aranžích IMMORTAL je velmi výrazný. Projekt IMMORTAL byl vytvořen s láskou a respektem k Michaelově hudbě, rodině i milionům fanoušků po celém světě,” říká Kevin Antunes.

Album IMMORTAL přináší jeho hudební odkaz ve formě přepracovaných verzí písniček, v jaké je jeho fanoušci dosud neslyšeli, a to vč. skladby “ABC” od Jackson 5 nebo sborů, které Michael nahrál pro “They Don’t Really Care About Us.”

IMMORTAL si můžete objednat na www.MichaelJackson.com, kde lze také shlédnout záběry ze světového turné Michael Jackson The IMMORTAL World Tour.

Severoamerická část turné Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour začala před pár dny v kanadském Montrealu a její součástí bude také delší hostování v Las Vegas v prosinci. Epické představení, které napsal a zrežíroval Jamie King – v současnosti jeden z nejvýznamnějších koncertních režisérů v populární hudební scéně – zahrnuje jak hudbu Michaela Jacksona, tak choreografii a kreativitu Cirque de Soleil, a fanouškům po celém světě nabízí unikátní pohled na duši, vášeň a srdce uměleckého génia, který navždy změnil celosvětovou populární kulturu.

Tracklist DELUXE EDITION alba IMMORTAL:
1. Working Day and Night (Immortal Version)
2. The Immortal Intro (Immortal Version)
3. Childhood (Immortal Version)
4. Wanna Be Startin’ Somethin’ (Immortal Version)
5. Shake Your Body Down To The Ground (Immortal Version)
6. Dancing Machine/Blame It On The Boogie (Immortal Version)
7. Ben (Immortal Version)
8. This Place Hotel/Smooth Criminal/Dangerous (Immortal Version)
9. The Mime Segment: I Like The Way/Speed Demon/Another Part Of Me (Immortal Version)
10. J5 Medley: I Want You Back/ABC/The Love You Save (Immortal Version)
11. Human Nature/Speechless (Immortal Version)
12. Is It Scary/Thriller/Ghost/Somebody’s Watching Me/Threatened (Immortal Version)
13. You Are Not Alone/I Just Can’t Stop Loving You (Immortal Version)
14. Beat It/Jam/State Of Shock (Immortal Version)
15. Earth Song/Planet Earth (Immortal Version)
16. Scream/Little Susie (Immortal Version)
17. Gone Too Soon (Immortal Version)
18. They Don’t Care About Us (Immortal Version)
19. I’ll Be There (Immortal Version)
20. Immortal Megamix: Can You Feel It/Don’t Stop Til You Get Enough/Billie Jean/Black Or White (Immortal Version)
21. Man In The Mirror (Immortal Version)
22. Remember The Time/Bad (Immortal Version)

Tracklist STANDARD EDITION alba IMMORTAL:
1. Working Day and Night (Immortal Version)
2. The Immortal Intro (Immortal Version)
3. Childhood (Immortal Version)
4. Wanna Be Startin’ Somethin’ (Immortal Version)
5. Dancing Machine/Blame It On The Boogie (Immortal Version)
6. This Place Hotel/Smooth Criminal/Dangerous (Immortal Version)
7. J5 Medley: I Want You Back/ABC/The Love You Save (Immortal Version)
8. Human Nature/Speechless (Immortal Version)
9. Is It Scary/Thriller/Ghost/Somebody’s Watching Me/Threatened (Immortal Version)
10. You Are Not Alone/I Just Can’t Stop Loving You (Immortal Version)
11. Beat It/Jam/State Of Shock (Immortal Version)
12. Earth Song/Planet Earth (Immortal Version)
13. They Don’t Care About Us (Immortal Version)
14. Immortal Megamix: Can You Feel It/Don’t Stop Til You Get Enough/Billie Jean/Black Or White (Immortal Version)
15. Man In The Mirror (Immortal Version)

Cirque de Soleil vznikla v roce 1984 jako skupina 20 pouličních performerů. Taneční skupina má základnu v kanadském Québecu, kde je ceněna pro vysoce kvalitní uměleckou zábavu. Zaměstnává 5 000 osob, včetně 1 400 umělců z více než 50 zemí. Cirque de Soleil přinesli úžas i potěšení již více než 100 milionům diváků ve více než 300 městech na šesti kontinentech. V roce 2011 vystoupí Cirque de Soleil paralelně s 22 různými vystoupeními po celém světě.

Zdroj: sociální sítě Facebook

OBLÍBENÉ a VYBRANÉ

MENU jsou štítky ne jídlo - tady najdete všechny odkazy

Áji Alena Vránová Alessandra Mignacca Amazing Grace Amerika AMOR UT LACRIMA Anna Netrebko Anne Sophie Mutter Antická mytologie Antonio Vivaldi Banán Benátky - Italie Bílá růže Boney M Borůvky Božejáci Brilianty Bylinky Celline Dion Cesta pro lásku cestování Cinderella Citáty Čajkovskij Tschaikowsky Čtyřčata Dělání Den pro tebe Dětská radost Diamanty Divoký horský tymián Dobré jídlo Dobrý vtip Donald Trump Drupi Důvěra Dvojčata a housle Edith Piaf El Condor Pasa Enrico Iglesias Enrique Iglesias Enya Fernando Lopez Folklorní slavnosti Fotogalerie celebrity Fotografie Gianna Nannini Goodbye My Lover Heligonka Historie našeho mládí Hmyz Hněv milenců Hory Houbaření Houby Hudba pro radost Hvězdy Chile - Atacama Chile - Patagonie Chtíc aby spal Internet Írán Irsko It's a Long Way to Tipperary Jahody Jea Paul Belmondo Jen pro ten dnešní den Ježíšek Jiří Vašíček Jít pro lásku Jižní Amerika Jogurt John Denver Jordánsko Josef naše láska Judith Durham The Seekers Kanada - USA Karel Kryl Karel Kryl a Láska bláznivá Keep smiling Kocourek kodex Koledy Kolotoč svět Komentář Korsika Krajino krajino Krásná dudačka Krásné je žít Květinové štěstí Kvítek jabloňový Kylie Minogue Lada Láska Laura Lavičky Leonardo da Vinci Les Letectví a kosmonautika Léto Líbej mě Lída Baarová Lidová muzika Lidové písně LIFE Lindsey Stirling Lipový čaj Lívance Loudá se půlměsíc Love Story Maceška Marcus Tullius CICERO Marie Rottrová Megan Fox memory Merry Christmas Michael Jackson Mike Oldfield Milan Kundera Mireille Mathieu Mix videa Modlitba Modrý sarafán Moře Most přes řeku Kwai Moudro pro tento den Mustangs Nana Mouskouri Naše kuchyně O Shenandoah Ocamova břitva Olivový olej Olympic Once Upon A Time In The West Osobnosti foto i videa Ostrov Ovidius Paměť Paul Anka Diana Peníze Perský kocourek Sammuel Peru Petr Novák Petra Petula Clark Phil Collins Pivní etický kodex Poděkování Poušť Praha matka měst Prezident Prodaná nevěsta Přátelství Předehra Případy Příroda a my Příroda a zdraví Příroda kvete Přítel Psychosomatická medicina Radkin Honzák Radůza Rande Rangers Rebelové - Mně se líbí Bob Red Hot Richard Adam Rita Pavone Rock and roll Roční období a my Rodina Roman Šebrle Řecko Řeka Sám se sebou Sammuel Santorini SERIÁL Sestra sestřička Sex Music Shakira Sissel Sladké višně Slovensko Smích Spánek Srdce jako kámen Stres Sulika Svatba Svoboda je štěstí Šperky Šťastné dětství Štěstí Švýcarský salašnický pes Tenkrát Tenkrát na západě The Shadows Tine Thing Helseth Trompete Trubka Twist U Zborova Úsměv Úsměv Anny Úsměv pro mne Úvod Úvod a přivítání Václav Havel Vanessa Mae Vánoce Verše jako píseň Veverka Videa o lásce Víno a enologie Vitaminy Vivaldi Vlado Kumpan Vosa útočná Vosy Vtipy a humor Výlety Vyznání pro Pepču Vzpomínky W. A. Mozart: Turecký pochod Waldemar Matuška Webové kamery Weekend What is love When I Fall In Love Yvetta Simonová Yvonne Přenosilová Zahrada Zakynthos Zaláskujte se Zamilovaný Závrať lásky Zdeničko má Zelenina Zlatá šedesátá

Vybraný příspěvek

ŘEKA A LABUTĚ...Mně se líbí ten děj u řeky, je jedinečný a je jedno jaký sklo má fotograf-nejspíš mobilní...

Řeka a krmení labutí Chtěli byste víc? Potom zkuste dobrý web tady! Cesta pro lásku, Historie našeho mládí, Krásné je žít, Ostrov, P...