Deštivý den a pár leteckých vtipů

Letecky
Den deštivý-šel ulicí

Dostane se pilot do pekla. Sám Lucifer ho provází, aby si vybral svá muka.
Otevřou první dveře a v místnosti je kokpit, v něm dva piloti, v očích mají smrt a letadlo se řítí přímo do skály. ˝Ne to ne!˝ říká pilot.
Jdou dál, otevřou druhé dveře a opět kabina, budíky kmitají, piloti se smrtelným potem na čele se perou s řízením a letadlo ve vývrtce padá do moře.
˝Ne, to už vůbec ne!˝ povídá pilot a otevře další dveře. Zde je naprostá pohoda, přístroje ukazují co mají, modré nebe, autopilot řídí, u sedadel pilotů klečí dvě letušky a orálně se starají o piloty.
˝Jo, tak tohleto beru.˝ říká pilot.
˝Jenže to nejde, toto je peklo pro letušky…˝
*******************************************************************************
Pár leteckých vtipů pro tento den (deštivý)

Letí TU-144 na legendární lince z Moskvy do Alma-Aty. Let probíhá normálně až do momentu, kdy se v pilotní kabině začnou postupně rozsvěcovat varovné kontrolky motorů. Pilotům již začíná docházet vážnost vzniklé situace. Jeden z nich zavolá letušku, a sdělí jí: "Máme poruchu motorů. Klesáme a za pár minut se ocitneme na zemi někde v Karakumské pustině. Naše šance nejsou vysoké. Jděte proto do kabiny cestujících a nějak šetrně je připravte na vzniklou situaci. Hlavní je, aby nedělali paniku a seděli na svých místech."
Letuška se na chvilku zamyslí, co by měla konkrétně udělat. Pak vejde do kabiny a požádá o pozornost. Poté užaslým cestujícím oznámí, že pro nadzvukové lety připravila společnost Aeroflot, kromě obvyklého palubního občerstvení, jako zvláštní pozornost také striptýzové představení. Nato se začne ladně vlnit v uličkách mezi sedadly a přitom pomalu odkládá jednu část oděvu za druhou. Nálada v kabině postupně přechází z počátečního ohromení přes příjemné uvolnění až k nefalšovanému veselí.
 Nikoho ani nenapadne podívat se z okénka, žádné oči nezpozorují zvolna se přibližující zemi. Nálada postupně graduje, představení se blíží ke svému vrcholu. Cestující, mezi nimi zejména tradičně temperamentní občané z jihu a ze Zakavkazska, evidentně s nadlidským úsilím udržují zbytky sebeovládání. Letuška, nyní již pouze v kalhotkách, sdělí pasažérům jen jaksi mimochodem, že až si sundá poslední kousek oděvu, letadlo tvrdě přistane v nehostinné krajině. Rozjaření cestující to přijmou jako další dobrý fór a bouřlivě povzbuzují letušku k finále striptýzu. Jakmile je letuška zcela nahá, letadlo se za příšerného skřípění dotkne země. Následuje série prudkých nárazů. Za ohlušujícího rachotu se utrhnou motory, obě křídla i kormidlo. Konečně se letadlo zastaví. V nastalém hrozivém tichu se zničehonic ozve hlasité láteření jakéhosi zpola očouzeného Gruzína, drápajícího se s námahou ven z trosek letadla: "Kurva!........ A stejně, je to kurva!!........ Já jim přece říkal, že je to kurva!!!....... ". Po krátké odmlce se zlostně rozhlédne po té spoušti kolem sebe a dodá: "A ty její fóry, ty jsou fakt kurevský........!!!"
*****
a další ...letecký,
K letišti se přibližuje dopravní letadlo, ze kterého trčí 50 párů nohou. Z intercomu se ozývá kapitán:
"Až zařvu 'TEĎ!', utíkejte jako o život!"

OBLÍBENÉ a VYBRANÉ

MENU jsou štítky ne jídlo - tady najdete všechny odkazy

Áji Alena Vránová Alessandra Mignacca Amazing Grace Amerika AMOR UT LACRIMA Anna Netrebko Anne Sophie Mutter Antická mytologie Antonio Vivaldi Banán Benátky - Italie Bílá růže Boney M Borůvky Božejáci Brilianty Bylinky Celline Dion Cesta pro lásku cestování Cinderella Citáty Čajkovskij Tschaikowsky Čtyřčata Dělání Den pro tebe Dětská radost Diamanty Divoký horský tymián Dobré jídlo Dobrý vtip Donald Trump Drupi Důvěra Dvojčata a housle Edith Piaf El Condor Pasa Enrico Iglesias Enrique Iglesias Enya Fernando Lopez Folklorní slavnosti Fotogalerie celebrity Fotografie Gianna Nannini Goodbye My Lover Heligonka Historie našeho mládí Hmyz Hněv milenců Hory Houbaření Houby Hudba pro radost Hvězdy Chile - Atacama Chile - Patagonie Chtíc aby spal Internet Írán Irsko It's a Long Way to Tipperary Jahody Jea Paul Belmondo Jen pro ten dnešní den Ježíšek Jiří Vašíček Jít pro lásku Jižní Amerika Jogurt John Denver Jordánsko Josef naše láska Judith Durham The Seekers Kanada - USA Karel Kryl Karel Kryl a Láska bláznivá Keep smiling Kocourek kodex Koledy Kolotoč svět Komentář Korsika Krajino krajino Krásná dudačka Krásné je žít Květinové štěstí Kvítek jabloňový Kylie Minogue Lada Láska Laura Lavičky Leonardo da Vinci Les Letectví a kosmonautika Léto Líbej mě Lída Baarová Lidová muzika Lidové písně LIFE Lindsey Stirling Lipový čaj Lívance Loudá se půlměsíc Love Story Maceška Marcus Tullius CICERO Marie Rottrová Megan Fox memory Merry Christmas Michael Jackson Mike Oldfield Milan Kundera Mireille Mathieu Mix videa Modlitba Modrý sarafán Moře Most přes řeku Kwai Moudro pro tento den Mustangs Nana Mouskouri Naše kuchyně O Shenandoah Ocamova břitva Olivový olej Olympic Once Upon A Time In The West Osobnosti foto i videa Ostrov Ovidius Paměť Paul Anka Diana Peníze Perský kocourek Sammuel Peru Petr Novák Petra Petula Clark Phil Collins Pivní etický kodex Poděkování Poušť Praha matka měst Prezident Prodaná nevěsta Přátelství Předehra Případy Příroda a my Příroda a zdraví Příroda kvete Přítel Psychosomatická medicina Radkin Honzák Radůza Rande Rangers Rebelové - Mně se líbí Bob Red Hot Richard Adam Rita Pavone Rock and roll Roční období a my Rodina Roman Šebrle Řecko Řeka Sám se sebou Sammuel Santorini SERIÁL Sestra sestřička Sex Music Shakira Sissel Sladké višně Slovensko Smích Spánek Srdce jako kámen Stres Sulika Svatba Svoboda je štěstí Šperky Šťastné dětství Štěstí Švýcarský salašnický pes Tenkrát Tenkrát na západě The Shadows Tine Thing Helseth Trompete Trubka Twist U Zborova Úsměv Úsměv Anny Úsměv pro mne Úvod Úvod a přivítání Václav Havel Vanessa Mae Vánoce Verše jako píseň Veverka Videa o lásce Víno a enologie Vitaminy Vivaldi Vlado Kumpan Vosa útočná Vosy Vtipy a humor Výlety Vyznání pro Pepču Vzpomínky W. A. Mozart: Turecký pochod Waldemar Matuška Webové kamery Weekend What is love When I Fall In Love Yvetta Simonová Yvonne Přenosilová Zahrada Zakynthos Zaláskujte se Zamilovaný Závrať lásky Zdeničko má Zelenina Zlatá šedesátá

Vybraný příspěvek

ŘEKA A LABUTĚ...Mně se líbí ten děj u řeky, je jedinečný a je jedno jaký sklo má fotograf-nejspíš mobilní...

Řeka a krmení labutí Chtěli byste víc? Potom zkuste dobrý web tady! Cesta pro lásku, Historie našeho mládí, Krásné je žít, Ostrov, P...